Oddvar Bakken

Velkommen

Dette er en side hvor jeg presentere en del av meg selv og hva jeg tilbyr av ulike tjenester for en ny tid, for en ny jord, for et nytt samvær og skapelse ut fra et nytt verdigrunnlag.

Jeg arbeider innenfor et bredt område som kan beskrives som personlig indre vekst, ledelse og skapelse/manifestasjon ut fra en høyere bevissthet, for på den måten å kunne løfte hver enkelt sjel på sporet av sin innerste visdom.

Det er for meg viktig at du velger din vei, å leve ditt liv slik du innerst inne ønsker her på jorden.  Det beste jeg kan gi deg, er å bringe videre hva som har løftet meg, fortelle min historie. 

Vi lever og tilhører en følelsesmessig planet, dvs. styres av vårt hjerte.  Vårt hjerte styrer igjen vår kropp og vårt energisystem.  Derfor er vår hjertekontakt med oss selv og vår høyere bevisisthet, de delene som er nøkkeler inn til et nært samarbeid med oss selv og vår indre kraft. 

Min viktigste erfaring, er at menneskenes trygge ståsted er i deres indre verden.
Inne i deg har du alt. Det er inne i deg at du finner deg selv, den du virkelig er 😀 , gjennom både personlige valg, handlinger, opplevelser, livserfaringer og erkjennelser. 

Livsreisen som leder i ditt liv er spesiell for deg og den berører din kropp, dine følelser, ditt mentale sinn, din sjel, din ånd og din høyeste bevissthet og visdom som er ervervet gjennom mange tidligere liv. Det er gjennom denne reisen at du får oppleve at du har alt i deg og nødvendig visdom og kraft til å beherske deg selv.  

Ved å gå og utforske veien, vil du vil oppnå en forståelse av deg selv og din skaperkraft som kan forklares med dine ord og gjennom dine opplevelser og hvilke bestemmelser og handlinger som har ført nettopp deg dit du nå er. 
Og du kan bringe ut det beste av deg selv til din medmennesker. 

  
Velkommen til en innholdsrik indre reise 💔.