Info om transformasjonsteknikken

Det er viktig å kunne hjelpe seg selv, og i den forbindelse er transformasjonsteknikken et unikt hjelpemiddel til selvhjelp. 

Transformasjonsteknikken hjelper deg til å forløse gamløe traumer og sår som gjelder både tanker, følelser og smerter i kroppen.  Teknikken hjelper deg både på et fysisk plan, samt på et høyere sjel og åndsplan, slik at du kan få samlet alle dine sjelebiter tilbake til enhet i deg - du kan bli hel og healet på alle plan. 

Det eneste som er viktig for deg, er at du bruker teknikken og har tillit til at den energien som kommer gjennom transformasjonsteknikken hjelper deg.  Gjennom bruken får du nyttige opplevelser og erfaring. 

Transformasjonsteknikken er en del av Livets Nøkkel og er kanalisert inn jorden av Mari Solei i 2002 som et hjelpemiddel til å hjelpe menneskene i den bevissthetsøkning som er på gang på planeten jorden.     

Transformasjonsteknikken trinn for trinn

Når du transformerer for deg selv.

Trinn 1.
Skap deg et trygt rom. Da kan du tenke det eller se det for deg et rom i ditt hjertesenter. Tenk deg at du skal puste inn all den gamle energien du er i kontakt med. Det kan være følelser som smerte, frykt, sorg, ensomhet osv. Det kan og være at du bare føle deg forvirret eller totalt utslitt.
All den gamle energien skal inkluderes som en del av deg. Derfor puster du alt inn i det trygge hellige rommet ditt og inkluderer alt som en del av deg.
Tenk deg den gamle energien som skapt fra det jordiske plan.

Trinn 2.
Se for deg den Hellige flammen i mørke – skaperflammen.
Trekk så pusten dypt inn og forestill deg at du henter kraften din fra kilden Gud. Ved utpust kan du tenke deg at du samle opp all den gamle energien og puster alt inn i den Hellige flammen og sier Santa coora.
All den gamle energien nullstilles og omskapes til kjærlighet.

Trinn 3.
Fortsett - se så for deg at du puster inn alle sjelbiter som har holdt den energien du pustet ut under trinn 2. (dette er opprinnelige himmelske frekvenser av deg.) Dette kan være energier helt tilbake fra barndom og tidligere liv. Inkluder de som en del av den du er nå.
Fristill alt ved å puste alt/hele energien opp til kilden Gud ved utpust . Begynn deretter å pust tilbake din opprinnelige energi inn i ditt hjerte, ut til din fysiske kropp og ditt energifelt. Denne energi er nå fri og trygg og uten dualitet.
Og si til slutt: Santa coora ” La den høyeste vilje skje – det er fullbrakt ” Santa coora.

Lykke til!

Der du behandler andre/hjelper andre.  

Lag deg selv et trygt rom og se for deg at du puster inn ett gullegg som du kler på deg utenpå det trygge rommet. Du kan puste sammen med klienten.
Se så for deg at du skaper en energilinje fra klienten inn i den Hellige flammen.
Be om at den gamle energien går gjennom denne energilinjen inn i den Hellige flammen og du kan si Santa Coora med klienten.
Dette er viktig da jeg selv har registrert at ikke all energi kan forlate kroppen etter at jeg har pustet for andre.
La alt komme til deg , ikke anstreng deg.
Når du følger dette er du totalt beskyttet i ditt arbeid.

Trinn 1.
Be vedkommende om å skape seg et trygt rom. Romme kan f.eks. være i eget hjerte. Be så klienten å puste inn den gamle energien og tillate den å gå inn i det trygge rommet og inkludere den som en del av seg.

Trinn 2.
Be klienten å se for seg den Hellige flammen og be så klienten å puste all den gamle energien inn i den Hellige flammen og si Santa Coora.

Trinn 3
Be så klienten om å puste inn alle sine sjelebiter som eventuelt kan stå fast langs energilinjene og inkludere de som en del av den han/hun er nu.
Be så klienten om å puste alt opp til kilden Gud i seg. 
Be så klienten om å puste tilbake sin opprinnelige energi inn i sitt hjerte, inn i sin fysiske kropp og ut i sitt energifelt.
Be klienten til slutt si: Santa Coora – La den høyeste vilje skje – det er fullbrakt – Santa Coora.

Be gjerne om å få transformasjonsteknikken oversendt som lydfil. 

Lykke til!